A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гадяцький опорний ліцей імені Лесі Українки

Офіцер безпеки

Дата: 02.01.2024 09:30
Кількість переглядів: 91

Шановні учасники освітнього процесу! Інформуємо вас, що проєкт «Офіцер безпеки» передбачає присутність офіцера поліції у кожній школі, який відповідатиме за безпеку учасників освітнього процесу.

Мета проєкту – всі заклади загальної середньої освіти під охороною поліції. Адже ми за безпечне освітнє середовище.

Реалізацію вказаного проєкту заплановано в декілька етапів протягом 2024 – 2025 років.

Коротко про проєкт: Усі школи в Україні будуть поступово охоплені охороною поліцейськими (поліція охорони), які будуть забезпечені спеціальними засобами та екіпіруванням, в т.ч. металодетекторами, бодікамерами та планшетами та будуть здійснювати охорону шкіл протягом навчального дня.

До повноважень поліцейських буде входити: перепускний режим, комунікація з екстреними службами, виклик поліції та особисте реагування на правопорушення, їх припинення, затримання правопорушників, профілактичні бесіди з дітьми тощо як в самому закладі освіти, так і на його території. Це буде один єдиний поліцейський, який на постійній основі буде нести службу в одному і тому ж закладі освіти.

Фінансування: Поліцейський буде залучений до охорони на підставі Договору з Поліцією охорони за власні кошти засновника закладу освіти або у випадку відсутності таких коштів шляхом фінансування, виділеного в якості субвенції від держави. Усі витрати на навчання та екіпірування бере на себе Національна поліція.

З метою впровадження проєкту «Офіцер безпеки» протягом 2024-2025 років щодо забезпечення безпечного освітнього середовища та покращення стану охорони закладів освіти, зокрема із залученням ресурсу поліції охорони, які здійснюватимуть охорону шкіл протягом навчального року, просимо пройти опитування щодо «Офіцера безпеки» працівників закладів освіти, батьків за посиланням (натисніть на  Опитування ): 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень